TWEEDE HITTEGOLF   

Nou we treffen het wel zeg. Dit is al de tweede hittegolf die we meemaken in 2013

Hier kunt u alles lezen over de eerste “Hittegolf” die we mee mochten maken in Frankrijk. 

Nu mogen we de tweede (voor ons dan) in Nederland beleven. We staan daarom ook elke beschikbare dag aan de “Brielse Maas Noord” op het dag kampeerterrein daar.

Wegens bezuinigen zijn de vuilcontainers en toiletten weggehaald. Dus vuil en ontlasting gaan nu meestal de bosjes in. Ook een manier maar ik denk niet de beste.
Ofwel hier toch een heel andere ervaring dan in Frankrijk.

Ondanks dat de Nederlandse Economie de voorpagina haalde bij de gerespecteerde “Wallstreet Journal” {afgelopen week} omdat het hier economisch zo slecht gaat en maar niet beter wordt omdat de regering maar wil blijven bezuinigen, de huizen prijzen blijven zakken, en we de 3e Plaats innemen qua inflatie na Letland en Roemenie , wordt er hier schijnbaar toch nog hard gewerkt, vlakbij hartje Rotterdam want het is hier een af en aan rijden van tractors met een 10.000 liter tank en een waterzuigers er op, om die tank vol te zuigen met water uit het meer hier.

Rustig een dagje kamperen is er niet bij dus.

Afijn allang blij dat we hier nog mogen staan (overdag).

  U ziet hier een Waterwagen net vertrekken en een werkschip net aanmeren, allebei gebruikmakend van de speciale plaats waar je je boot te water kan laten

  U ziet het t’ is nog stil op het terrein maar de economie draait op volle toeren. Wel lullig voor iedereen met een boot (met verplichte vergunning natuurlijk) die van de speciale bootramp het water in wil. Die wordt veel gebruikt door de waterzuigers en zelfs werkboten gaan er liggen.

Schandalig??? Welnee t’is crisis en dit is gratis allemaal, je staat hier toch zelf ook gratis Bram ! 

"jaaahhh maar het is een DAG KAMPEERTERREIN en geen BOUWPUT" 

   

IK WIL MEER ARTIKELEN LEZEN