26 September 2013

Het is zover gekomen

Ja mensen het is zover gekomen.

Tavernes de Valldigna in Valencia Spanje, is binnenkort misschien niet gratis meer!!!

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan de inrichting van een Camperplek voor 50 Campers, dat is gisteren door 2 mensen die daar nu staan aan mij doorgegeven.

De prijs in nu nog onbekend.

Bij de grote aantallen Campers die daar (vooral de laatste 2 jaar, na publicatie en het ophemelen van de plek in de Duitse Pro Mobil) overwinterden (lees woonden) maakt het wel logisch dat de gemeente - of een zakenman - denkt dat daar een mooi rendement te halen is, wat waarschijnlijk ook wel waar is.

Ik persoonlijk denk dat ze de bereidheid tot betalen van de echte 6 maanden, overwinteraars, zwaar overschatten. Die zoeken gewoon een andere gratis plek.

Er is nog een mogelijkheid dat de gemeente de plek gratis houdt. Dan blijft het een veel bezochte plaats. Het kan wel In Spanje sta ik bijvoorbeeld gratis in Platja de Aro en St Feliu de Guixols

 

Tavernes is een prima dorp/plek als het gratis is, maar .. Ik denk er veel overwinteraars , als ze zouden willen betalen, dan wel gaan kiezen voor een beter gesitueerde plek, waar er ook nog wat winkels en entertainment in de buurt is.

We zullen het allemaal nog gaan zien, voorlopig is dit voor veel van deze site lezers wel sneu nieuws, ofschoon er al een hoop niet meer kwamen vanwege de genoemde drukte, en de daarmee samenhangende onaangenaamheden.

Hier een site met wat nieuws hierover in het Spaans, ofschoon ik hierop niet kan ontdekken of het geld gaat kosten, en hoeveel?

http://www.lasprovincias.es/v/20110402/safor/tavernes-impulsa-parking-para-20110402.html

 

Als deze link niet meer werkt vindt u hier een PDF file met het persbericht

 

Bram

 

TERUG NAAR PRIKBORD