geplaatst 17 augustus 2009

 

Vodafone Europe - Europees mobiel internetten tegen Nederlands tarief

Uitgegeven: 18 Juni 2009

 

Vodafone is de eerste Nederlandse provider die het aandurft om in heel Europa dezelfde prijzen te berekenen voor mobiel internet. In maar liefst 15 Europese landen kunt u mobiel internetten tegen hetzelfde tarief als in Nederland.

Huidige abonnement omzetten

Naast het afsluiten van een nieuw abonnement is het ook mogelijk om uw bestaande laptop abonnement met maximale snelheid om te zetten naar Vodafone Europe Maximale Snelheid met minimaal hetzelfde maandbedrag. De contractduur wordt dan met zes maanden verlengd.

 

Prijzen

De prijzen voor de abonnementen zijn afhankelijk van de gekozen databundel. Voor 400 MB bedraagd de prijs Ä 42,50 per maand, voor 1000 MB is dit Ä 85,00 en voor 2500 MB is dit Ä 175. De downloadsnelheid bedraagt bij alledrie de abonnementsvormen maar liefst 3,6 Mbps met een uploadsnelheid van 1,4 Mbps en voor verbruik buiten de bundel geldt een tarief van Ä 0,10 per MB.

 

Landen

De nieuwe tarieven gelden voor de volgende landen: BelgiŽ, Ierland, Frankrijk, ItaliŽ, Luxemburg, Malta, Engeland, Portugal, TsjechiŽ, Spanje, Duitsland, RoemeniŽ, Griekenland, Hongarije en Nederland

 

TERUG NAAR PRIKBORD