3 Januari 2013

Ziegenwiese Paniek!!! == GERUCHT

Nou geweldig hoor, ik ben er ingetuind. Onderstaand verhaal is weer eens een voorbeeld van hoe mensen tegenwoordig “hun”plek van overbevolking door “te veel andere”Campers proberen te beschermen.

Ze bellen dan anderen op en vertellen dus het onderstaande verhaal, uitsluitend om te voorkomen dat het daar op de “ZIEGENWIESE”nog drukker wordt.

Ik heb gelukkig veel bekenden en die belde mij dat ze op de Ziegenwiese stonden en dat er niets aan de hand is en ook niet geweest!! Orgel mannie staat er gewoon weer op zijn (eigen ;))plek met heel zijn windmolen rotzooi om zich heen.

Dus zielige mensen ………… dat wel.

 

 

Nou het hek is van de dam. De Duitse overwinteraars zijn hevig ontdaan.

 

Wat is er gebeurd?

 

De “Ziegenwiese” ofwel Playa de Perchelles –Cañada de Gallego Muria Spanje is GERUIMD door de politie.

Dus iedereen moest stoeltjes tafels zonnepanelen satelliet schotels steunen plankjes waslijnen tapijten BBQ’s fietsen brommers en andere rotzooi die normaal niet bij de Camper staan als ermee geparkeerd wordt, om bijvoorbeeld boodschappen te halen, weghalen en er mocht niet meer naast voor achter de Camper buiten gezeten worden met stoeltjes of ander materiaal.

Ofwel “Het is geen Camping”.

Parkeren mag, meer niet!!! Of naar een Camping of één van de drie Camperplaatsen in de buurt. (Calnegre)

 

Zelfs (voor de ingewijden) Orgel Mannie is vertrokken!!!!!! (Staat daar al 20 jaar van September tot Mei)

 

Logisch dat de Duitse Camperwereld staat te schudden op de banden, van verontwaardiging dat “hun” plek afgelopen is.

Ik vind het trouwens ook slecht nieuws, en we moeten maar weer even afwachten hoelang de politie dit beleid gaat volhouden.

 

U hoort het wel wanneer wij er naar toe gaan, en hier nu op de gedoogplaats staan ook al weer zo’n 30 Duitse Campers  klaar om er naar toe af te reizen en het weer te proberen.

 

De geruchtenstroom deelt mee dat het allemaal komt door een nieuwe Camperplaats van een Spanjaard in Calnegre (6 km afstand) die goede connecties heeft (bedoelen ze omkopen mee) met de politie.

Maar er wordt direct bij verteld dat “ze” toch niet naar die plek gaan.

 

Of ze nou zittend en overwinterend in hun mooie grote dure Glampers dit niet kunnen betalen????? Ik heb geen idee, het komt bij mij altijd wat vreemd over als er een Duitser voor zijn Phoenix van meer dan 200.000 Euro staat te oreren dat hij NIET naar een Camperplek gaat??

Zal allemaal wel een reden hebben.

Die van mij (ons) is dat wij het ons echt niet kunnen permitteren, maar dat wisten de meeste al :))

 

Bram

 

Update: De “goede berichten” stromen nu (6 Januari) weer binnen en herovering van de plek schijnt te lukken :))  Ik hou jullie op de hoogte van dit bijzondere verschijnsel.

 

 

 

TERUG NAAR PRIKBORD