Teken alstublieft de PETITIE nu gelijk!!! Duurt maar heel even en kost u niets! En u draagt ook uw steentje bij om de Old Timer Campers betaalbaar op de weg te houden.

 

Wij betreuren het dat Weekers deze kans om de grote fout te herstellen niet aangegrepen heeft, maar onverwachts komt dit niet. Tot op heden hebben wij Weekers nog niet kunnen betrappen op enige realiteitszin. Maar het is nog niet voorbij, nu is de Eerste Kamer aan zet!

Steun dus deze petitie die as. Maandag 16 December aangeboden wordt aan de eerste kamer.

Al dat gezeur waar het over begonnen is, blijkt alweer achterhaald en de oude mercedesen zijn weer net zo snel verdwenen, van de weg, als dat ze kwamen.

Omdat er zo’n groep “bijdehandjes” was die nu natuurlijk alweer bijdehand genoeg waren om vlug hun Mercedes te verkopen, zitten de echte Old Timer Camperbezitters met een groot financieel probleem!!

Dus “teken” nu gelijk even duurt maar een paar minuten. (beloofd)

 

http://oldtimerop25jaarhouden.petities.nl/

 

U kunt deze Petitie ook anoniem tekenen.

 

NB: veel mensen vinden zichzelf maanden of jaren later terug als ondertekenaar van een petitie op petities.nl als ze een zoekactie met hun eigen naam doen. Als u niet wilt dat toekomstige werkgevers, klanten of andere bekenden van u kunnen zien dat u een bepaalde petitie steunt, vinkt u dan aan dat u onzichtbaar wilt ondertekenen.

 

Als u dit pas doet nadat uw naam enkele weken zichtbaar is geweest dan duurt het ook weer enkele weken voordat de zoekmachines dit opmerken en uw naam bij een petitie niet meer als zoekresultaat laten zien.

 

Bram

 

TERUG NAAR PRIKBORD