Volgens mij ben je toch een enorme bak sneue snot, al je iemand anders geen plekje gunt op een Parkeerplaats met je Camper.

 

Ik was al geschrokken van de verrechtsing van Europa, maar het lijkt of het in de Camperwereld  een normale zaak wordt om zoveel mogelijk plaats in te nemen tijdens het verblijf ergens.

Dat gebeurt bijna overal op de gedoogplaatsen waar er geen directe controle is, door het gezag.

 

We staan nu op een zeer druk bezette Parking bij het viegveldje van Grau de Castellon.

 

En ook hier het landjepik gedrag. Campers die door de manier van Parkeren veel ruimte opeisen.

Die staan hier niet “op doorreis” maar blijven enkele maanden wonen tot de Parking vanwege het zomerseizoen gesloten wordt voor Campers.

 

Afgelopen week waren er een paar Spaanse feestdagen en kwamen er nogal wat Spaans gekentekende Campers een plekje zoeken.

 

En ja een Spanjaard was brutaal genoeg om zij Camper op een plek te zetten op 1.5 meter afstand van een Duitser.

Deze stormde briesend zijn Camper uit en probeerde met veel gebaren en schreeuwend als een oude stormbahnfuhrer de Spanjaard weg te laten rijden.

Deze vond het voorval bedreigend en belde de politie die er vrij snel was.

En?? Ja natuurlijk moest de Duitser zijn mond houden en werd hem fijntjes verteld dat hij niets te vertellen had over de parkeerplaatsen en wat in moest schikken.

 

De politie stopte tijdens hun vertrek ook nog bij een Camper die plaats voor 3 anderen bezet hield en sommeerde deze ook zo te parkeren dat hij 1 plaats innam.

 

Uiteindelijk vind ik de politie hier enorm tolerant, en bedank ik het gemeente bestuur dat we hier gratis water kunnen pakken, WC kunnen afvoeren(legen) ,huishoudelijk afval kunnen weggooien.

 

Deze diensten zijn voor de gemeente namelijk niet kostenloos. Dat wordt wel veel vergeten.

 

 

 

 

 

En bij mijn laatste telling stonden er over 100 Campers.

Gezellig hè

 

Terug naar Prikbord