San Estaban de Gormaz

Provincie Soria Regio Castilië y León

 

https://heraldodiariodesoria.elmundo.es/articulo/provincia/san-esteban-aprueba-ordenanza-estacionamiento-caravanas/20210419201530308664.html

 

Google vertaling

 

De gemeenteraad van San Esteban de Gormaz heeft voorlopig de reglementaire verordening goedgekeurd voor het parkeren en overnachten van campers, vooral ingegeven door de aanleg van een gebied voor deze voertuigen op de parkeerplaats van het Romaanse themapark.

 

WAARSCHUWING

 

De verordening, die vóór de definitieve goedkeuring in de Staatscourant van de Provincie moet worden gepubliceerd, verzamelt onder meer informatie over inzamelpunten, parkeerterreinen, parkeerterreinen, alsmede het plichtenregime van caravans, samen met de sancties in geval van overtreding.

De verordening bestaat uit elf artikelen en een aanvullende bepaling en zal gedurende de komende 30 dagen na publicatie ervan in het BOP openbaar worden gemaakt, zodat geïnteresseerde partijen de gepaste aantijgingen kunnen presenteren.

De burgemeester van de stad, María Luisa Aguilera, erkende dat er zelfs vóór de start van de werken al veel verzoeken om informatie waren geweest, omdat "het veel verwachting wekte", waardoor de interesse van campers werd gewekt.