Hoi,.

Phhh.... Het zit er op.

Kerstfeest en de  oudejaarsdag en de nieuwjaars dag.

Wij hebben deze dagen weer in  gepaste keukendampen en alcohol zeeën, doorgebracht met fijne Campervrienden.

Ik ga toch wel merken dat ik de 70 gepasseerd ben. Ik vind dit trouwens ook genoeg uitleg over al mijn oudeman problemen.

 

Zit u ook —net als ik—  op Facebook te loeren, dan heeft u als "vriend" van mijn internet Facebookego al wat foto's gezien van de afgelopen week.

Bent u één van de mensen waar ik heimelijk veel bewondering heb die niet deze data,privacy,slurpende site leest dan plaats ik hier nogmaals de foto's.

Voor als u deze soms 'rarecamperverhalenverteller' eens op beeld wil zien.

Tot nu toe hebben we hier in Spanje nog geen vacinatieschade en gezondheidsschade opgelopen, en we hopen dat dit ook zo blijft.

Sinds 1 week is er een mondkapjes plicht hier.

Er zijn echter weinig quiris ( Spaans voor buitenlanders ) die zich hieraan houden op de Camping.

Alleen in de Camping receptie wel.

 

 

Rest mij na deze foto's u een veilig en gezond 2022 toe te wensen.

 

Om nog even op data privacy terug te komen.

Onderstaande is een gedeelte uit een interview met een data expert, wat ik u niet wil onthouden.

 

"Het is nog niet zo heel lang geleden dat menig internetgebruiker schouderophalend voorbijging aan het vraagstuk van dataprivacy.

 

k heb niets te verbergen, was de mantra. Bovendien, je geeft weliswaar iedere dag enorme aantallen datapunten af, maar dat doen miljarden andere gebruikers ook. Die datapunten eindigen ergens op de bodem van de data-oceaan, zo kun je denken, en daar komt dagelijks een paar kwintiljoen datapunten­­ bij. Die zullen dus nooit meer, door niemand niet, worden opgevist.

 

Het is een gevaarlijk eenvoudige gedachtegang. Dataprivacy is een groot probleem, zo groot dat dat woord privacy misleidend is geworden. Te veel een woord uit vervlogen tijden.

 

Vroeger reisden we te paard van Delft naar Leiden. Nu maken we met het vliegtuig een intercontinentale vlucht. Het zou vreemd zijn als we dat vliegtuig nog steeds een paard zouden noemen, omdat het nog steeds een vervoersmiddel is. Iets dergelijks doen we wel met dat begrip privacy. Het karakter van privacyschendingen is fundamenteel veranderd; een schending nu is iets heel anders dan in de pre-internet-wereld."

 

Zo zie ik het ook, maar ik denk dat we er mee moeten leren leven.

Net als COVID een terugkerende winter ellende wordt.

Goed voor de camperverkoop, een drama in de zin van " het wordt veel te vol overal met dit type voertuigen, dus komen er snel beperkende maatregelen".

Er is altijd wel "wat".

 

 

Groet Abram

 

Terug naar meer verhalen

 

PS .

Bij deze bedankt Edward en GEPI7 voor jullie donatie.

Wordt gewaardeerd, en dankzij deze en de andere donateurs van afgelopen jaar blijft deze site voor mij kosten neutraal.

 

Ook doneren? Klik hier.