23 April 2011

 

In Benicásim, País Valenciano, Spain is het straatje bij “Torreon” niet meer toegankelijk voor Campers om te parkeren. Met de paasdagen 2011 werd er nog aan dit straatje verbouwd en het leek erop dat de op de [in aanleg zijnde]“P” plaatsen nu alleen nog maar personenauto´s kunnen staan.

Het service punt (water toilet) werkt nog wel en daar kunnen ook een paar Campers overnachten.

 

Tanken kan in deze dure tijd nog iets goedkoper bij Vinaròs, País Valenciano, Spain. U vindt daar een Liddl Aldi en een Supermercado “Simply” langs de hoofdweg.

Daar is ook een tankstation waar u met 10% korting kan tanken. U moet dan VOOR u gaat tanken eerst in de Supermercado “Simply” voor 30euro inkopen doen. Op vertoon van deze kassabon krijgt u dan bij het afrekenen na het tanken 10% korting. De prijs was nu € 1.304 en werd dus 1.166 van de Diesel.

 

Heeft u WIFI? In Viñaros kunt u ook voor 5 min. gratis inloggen bij de lokale Wifi. Ik kwam er toevallig achter dat de verbinding niet verbroken wordt (na deze 5 min.) als u op een site ingelogd ben en niet van site veranderd. Dus zit u bv. Op deze site kunt u alle verhalen lezen zonder verbroken te worden. Gaat u na de vrije 5 min, echter wel naar een andere site dan wordt de verbinding verbroken.

U kunt dan (als u wilt) wel toegang kopen via Paypal.

Bram

 

TERUG NAAR PRIKBORD